Valitse Room Escape ja pidä hauskaa

Comments · 280 Views

Hauskanpito Helsingissä on vain askeleen päässä sinusta. Jos rakastat matkustamista ja haluat nauttia siellä vietetystä ajasta, lähde mukaan mielenkiintoisiin aktiviteetteihin. Sinun tarvitsee vain tietää, missä ja milloin sinun pitäisi mennä eri puolille kaupunkia.

Hauskanpito Helsingissä on vain askeleen päässä sinusta. Jos rakastat matkustamista ja haluat nauttia siellä vietetystä ajasta, lähde mukaan mielenkiintoisiin aktiviteetteihin. Sinun tarvitsee vain tietää, missä ja milloin sinun pitäisi mennä eri puolille kaupunkia. Jos haluat pitää hauskaa ihanien ystävien kanssa, mene room escape Finland. Pakohuoneessa se voi olla 10 minuuttia tai 60 minuuttia myös, saat ajastimen valitaksesi tämän asian. Tuolloin sinun täytyy pelata erilaisia ​​pelejä ja paeta huoneesta ystäviesi kanssa. Tätä peliä voi pelata 15-30 henkilöä kerrallaan eri joukkueissa.

Room escape Finland on uskomaton peli, joka on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat pelata joukkueena. Täällä sinun täytyy ylittää paljon painajaisia ​​ja paeta huoneesta ystäviesi kanssa. Eikö se tunnu niin hyvältä, vaikka sen vain kuuntelee? Se on todellakin upea kokemus, joka sinun täytyy käydä läpi ainakin kerran elämässäsi. Kokeile vain tätä pakopeliä ja sinulla on halu tulla takaisin pelaamaan enemmän. Kaikkiaan pakohuoneita on 3 tyyppiä. Ne sisältävät:

  • etäinen pakohuone
  • pako huone
  • kauhupakohuone

Tiedämme, että Halloween on yksi suosituimmista tapahtumista ja kaikki ovat innoissaan siitä. Amazed.fi:llä on hienoja suunnitelmia jokaiselle pelaajalle. He suunnittelevat tarjoavansa sinulle parhaan kokemuksen tähän Halloween Helsinki. Nautit kuudesta jännittävästä pelistä, joita on hauska kokea. Nämä pelit ovat seuraavat:

  • Vieraita asioita
  • Sherlock Holmes palveluksessasi
  • Rakkaus on huoneessa
  • "Hätätilanne
  • Lapsilla on tulevaisuus
  • Kaveri, missä ystäväni on?

Jokainen tapahtuma maksaa vain 160 euroa per henkilö. Täällä kohtaat pahimmat pelkosi ja nautit myös jännityksen vuoksi. Tämä kestää vain noin 10 minuuttia, mutta muistat nämä 10 minuuttia loppuelämäsi ajan. Halloween Helsinki on loistava tapa kokea jännitystä, jota olet aina etsinyt. Nautit siitä ajasta parhaiten ystäviesi kanssa ja tulet niin paljon heidän kanssaan noiden puiden alla ja ihanan luonnon välissä. Joten jos asut Helsingissä tai olet siellä vierailemassa, sinun kannattaa luottaa Amazediin ja vierailla heidän tulevassa Halloween-tapahtumassaan. Tulet varmasti nauttimaan siitä niin paljon, että et voi edes kuvitella.

Amazed.fi tarjoaa myös pakohuonelahjoja kaikille kiinnostuneille. Huomaa, että pakopelit on yleensä suunniteltu joukkuekokemukseksi. Tämä tarkoittaa, että tarvitset vielä vähintään yhden henkilön, jonka kanssa voit pelata. Joten ensinnäkin, yritä löytää kaveri, joka liittyy sinuun, ja päätä vapaasti teema. Saatavillasi on monia skenaarioita. Tämä tarkoittaa, että löydät aina jotain, joka sopii tarpeisiisi ja saa sydämesi hyppäämään. Kiirehdi ostamaan sähköinen pakohuonelahjakortti järjestelmästä ja maksamisen jälkeen voit joko luoda henkilökohtaisen tulostettavan lahjakortin heti tai tehdä sen myöhemmin.

Comments