1. FC Köln 75-årsjubileum hummel Kit

Comments · 48 Views

1. FC Köln 75-årsjubileum hummel Kit

Tyska Bundesliga-laget Fotbollströjor Billigt har släppt en begränsad upplaga av 75-årsjubileum för utespelare och målvakt från hummel. De kommer att bäras när laget möter Eintracht Frankfurt den 12 februari – dagen innan dess årsdagen.1. FC Kölns utespelare kommer att bära den vita jubileumströjan i kombination med röda shorts och röda och vita ribbade strumpor. Målvaktsremsan är helt svart.1. FC Kölns 75-årsjubileums utval för utespelare använder många delar av tröjorna från klubbens grundande era. Materialet påminner om dåtidens bomullsskjortor via 42% bomull och 58% polyesterblandning.Dess manschetter är kontrasterade i dämpat rött, grunddatumet 13 februari 1948 är broderat på utsidan av kragen i spetslook, och fem olika logotyper från olika FC-epoker samt ett legendariskt citat från FC Kölns första president och fotbollsvisionär Franz Kremer är tryckt på insidan: "Tradition hat nur dann einen Sinn, wenn der Wille zu noch größeren Taten vorhanden ist" (Tradition är bara vettigt om det finns vilja att göra ännu större handlingar.)1. FC Kölns vapen från slutet av 1980-talet är broderat på vänster bröst medan en helvit hummel-logotyp visas till höger.
Den har ett klassiskt Brasilien VM 2022 tröja Herr med polokrage och en knappfri knappslå. En tonserie av bultar sublimeras på fram- och baksidan av tröjan. De är inspirerade av AC/DC:s klassiska album "High Voltage" från 1976 och bandets logotyp."FC AC/DC" visas i rött och svart på höger bröst medan Rangers FC-logotypen är broderad i rött till vänster.Fönstret för Premier League- och EFL-överföringar stänger klockan 23.00, medan den skotska Premier League stänger klockan 23.59. I WSL måste inrikesöverföringar vara klara senast kl. 17.00, med fönstret för internationella överföringar som stänger vid midnatt.En lapp i syntetläder vid fållen inkluderar jubileumsdetaljer.Tillhandahålls av Gers outfitter Castore, den retrostilade tröjan är en del av en klädkollektion som innehåller Rangers FC- och AC/DC-element.Rangers FC x AC/DC 2023-tröjan har klubbens berömda hemmablå med whe och röda detaljer.
"Argentina tröja barn, jag ser fram emot, ser fram emot att spela i den här tröjan."[Att använts mindre på City nyligen är] exakt varför jag bestämde mig för att göra detta, för de få minuter jag har haft de senaste veckorna."Det har ingenting med Pep att göra, utan för att jag bestämde mig för att åka på ett nytt äventyr. Jag är glad här, det är en stor klubb med mycket historia."Under dessa 5 månader vill jag ha ett klart huvud, uttrycka min fotboll och hjälpa laget."Det är inte ett farväl [till City], mitt kontrakt är utlånat för tillfället. City gav mig mycket och jag ville ge fansen den tillgivenhet och respekt som de alltid har visat mig."Jag känner att jag var ett elitproffs när jag var där, jag gjorde allt jag kunde, vilket var bäst för mig och klubben."Jag önskar bara Manchester City det bästa nu och i framtiden, men jag är fokuserad på Bayern. Jag kommer att ge allt under dessa 5 månader för att uppnå våra gemensamma mål."

Comments