Anglija in Škotska se borita za Elliota Andersona

Comments · 6 Views

Anglija in Škotska se borita za Elliota Andersona

Anglija in Nogometni dresi kompleti za otroke se borita za mednarodno prihodnost vezista Newcastla Elliota Andersona. Anderson je zastopal mladinski ekipi obeh držav in je bil vključen v ekipo Škotske za ta mesec na tekmah proti Cipru in Angliji, preden so ga umaknili iz ekipe Steva Clarka. Prihodnost 20-letnika je podzaplet v torkovi večerni prijateljski tekmi med Škotsko in Anglijo, ki bo obeležila 150. obletnico prvega srečanja angleških tekmecev.
Na Otroški nogometni dresi je angleški selektor Gareth Southgate razpravljal o Andersonovi mednarodni prihodnosti s Škotom Stevom Clarkom, pri čemer je slednji priznal, da ima vezist "možnosti". "Igralec nam je prav tako všeč, tako da ima Elliott še vedno to možnost," je dejal Clark na novinarski konferenci pred tekmo. "Ko bom zapustil to taborišče, bom pogledal, kaj smo naredili, kaj smo imeli, kaj se je zgodilo v tem taborišču, in o tem bomo poročali, nato pa bomo na podlagi tega gradili naše delo." Clark Komentarji so objavljeni po tem, ko je Southgate govoril o Andersonu in mladeniča opisal kot igralca, ki je "všeč" Angliji.
"Všeč nam je, všeč nam je. Mislimo, da je igralec, ki mu gre res dobro," je ta teden dejal Southgate. Nogometni dresi komplet, v začetku tega tedna je bil vpoklican v njihovo [škotsko] ekipo in ne vem, kakšen je položaj v tem trenutku. Videl sem, kako so ga izvlekli. "Poglejmo, [tehnični direktor FA] John (McDermott) in preostali člani naše organizacije bodo opazili. Vsekakor je igralec, ki nam je všeč."

Comments