Nike Chelsea 23-24 tretja gostujoča oprema + predtekmovanje + puščanje treninga

Comments · 11 Views

Nike Chelsea 23-24 tretja gostujoča oprema + predtekmovanje + puščanje treninga

Nike bo razkril svoj najnovejši tretji komplet in kolekcijo Nogometni dresi Chelsea. Serija je bila prvotno mišljena kot evropska serija, vendar je zaradi slabe predstave ekipe zdaj šele tretja serija. Najlepša hvala Otroški nogometni dresi za opomin. Nova majica za tretje gostovanje Nike Chelsea 23-24 ima zeleno barvo 'mint foam' v kombinaciji s črno in sivo za moderen videz. Pricurljale so uradne Nikeove slike številnih artiklov iz Chelseajeve tretje opreme 23-24, vključno z kompleti za pred tekmo in treningom, ki še niso izdani za to sezono. Tretja zbirka kompletov Nike Chelsea 2023–2024 bo uradno predstavljena ta mesec (september 2023). So vam všeč Chelsea majice? Sporočite nam v komentarjih spodaj.
Na nedavnih tekmah Nogometni dresi Real Madrid je levi bočni branilec Fran Garcia nosil zatemnjene čevlje Adidas X Crazyfast, kar nakazuje, da se bo kmalu pridružil Adidasu. Fran Garcia je v črnih čevljih Nike Superfly 9 med 2. tednom La Lige proti Athleticu iz Bilbaa obračal pozornost. Kmalu je Fran Garcia nosil čevlje X Crazyfast, kar je nakazovalo, da se bo španski branilec v bližnji prihodnosti pridružil adidasu.Kaj menite o tem, da se bo Fran Garcia pridružil adidasu? Komentirajte spodaj.
Med tekmo Arsenala proti Manchester Unitedu v 4. tednu Premier League je Sky Sports naredil nenavadno napako, ko je prikazal začetno enajsterico Manchester Uniteda. Rashford je bil obut samo v nogavice in brez škornjev. Po hipotezi Nogometni dresi komplet je Sky Sports vir slike posnel na dan, ko je Manchester United prevzel dres v gosteh 23-24. Posledično so ambasadorji Nike, kot so Rashford, Casemiro in Dalot, za fotografiranje nosili samo nogavice in brez čevljev (United ima z Adidasom dogovor o majicah). Na dan, ko je bil Rashford fotografiran v domačem dresu Manchester Uniteda 23-24, je nosil samo nogavice in brez čevljev. Seveda je Rashford še vedno nosil svoje znane Nike Mercurial Superfly 9 in dosegel gol za United. To ni prvič, da ima Sky Sports težave z grafiko v Premier ligi. Sky Sports je pred začetkom drugega kroga Premier lige po naključju razkril dres Chelseaja s 23-24 v gosteh, čeprav takrat še ni bil objavljen. Nenazadnje so tudi informacije, ki jih je pricurljal Sky Sports, napačne, saj je Chelsea na tej tekmi nosil svoj domači dres. Kaj menite o nedavnih bizarnih dogodkih na Sky Sports? Komentirajte spodaj.

Comments