Hoe Garmin GPS koppelen aan een Android-apparaat?

Comments · 84 Views

Neem contact op met de klantenservice van Garmin Nederland en krijg de helpdesk voor het oplossen van problemen met uw Garmin Producten op Telfoo nummer +31-233690280.

Garmin GPS is een satellietnavigatiesysteem vervaardigd door het populaire technologiebedrijf Garmin in de VS. U kunt uw Garmin GPS eenvoudig koppelen aan een Android mobiele telefoon door enkele eenvoudige stappen te volgen.

Neem contact op met Garmin Nederland als u foutcodes ziet tijdens het verbinden van Garmin met uw Android toestel.

Als je je Garmin GPS wilt koppelen aan een Android toestel, lees dan dit artikel en de onderstaande instructies.

Stappen om Garmin GPS te koppelen aan een Android-apparaat

 1. De eerste stap zou zijn om de Garmin-applicatie op uw Android-smartphone te installeren, start daarom de Play Store-app op uw Android-apparaat.
 2. Typ in het zoekveld van de Play Store GARMIN CONNECT en druk op enter.
 3. Dit zal resultaten opleveren met gelijkaardige namen; kies het Garmin Connect-programma, dat een zwart rechthoekig pictogram heeft met een blauwe driehoek erop en een C in het midden in blauw.
 4. Tik op de knop INSTALLEREN om de applicatie op uw smartphone te installeren.
 5. Nadat het programma is gedownload, klikt u op de knop OPENEN op de Play Store-website om Garmin op uw smartphone te starten.
 6. U wordt nu gevraagd om ofwel EEN ACCOUNT AAN TE MAKEN OF IN TE SCHRIJVEN, u aan te melden met uw bestaande account of een nieuwe te maken als u er nog geen heeft.
 7. Open na het inloggen de optie INSTELLINGEN in uw Garmin app door deze te kiezen in het menu van het toestel.
 8. Raak nu de optie DRAADLOZE VERBINDING aan om deze te kiezen.
 9. Kies op de volgende pagina BLUETOOTH, die u naar de instellingen van het apparaat leidt, waar u het vakje naast BLUETOOTH moet aanvinken.
 10. Selecteer nu in uw Garmin app APPARATEN ZOEKEN/TELEFOON TOEVOEGEN, afhankelijk van wat beschikbaar is, en de Bluetooth van uw telefoon wordt gedetecteerd en onmiddellijk verbonden.
 11. Open nu de optie INSTELLINGEN op uw Android-smartphone, die meestal wordt weergegeven door een tandwielvormig symbool.
 12. Sleep naar beneden en kies de optie VERBINDINGEN op het scherm in de instellingen.
 13. Schakel over naar de BLUETOOTH-optie en schakel Bluetooth in door op de schakelaar eronder op ON te drukken.
 14. Open nu de Bluetooth-instellingen op uw GARMIN-toepassing; het zal alle mogelijke opties weergeven.
 15. Kies de optie ZOEKEN NAAR APPARATEN uit deze lijst; wanneer de lijst wordt weergegeven, raakt u op uw TELEFOON aan om deze te selecteren; druk dan op OK.
 16. Start nu de Garmin Connect-app en synchroniseer de GPS van uw Android-apparaat.

Wacht niet langer, bellen Garmin repareer onmiddellijk en laat al uw problemen snel oplossen door contact op te nemen met wereldberoemde agenten en professionals die bekend staan ​​om hun probleemoplossende strategieën en snelle en gemakkelijke oplossingen.

Bronlink:https://technowamsterdam.mystrikingly.com/blog/hoe-garmin-gps-koppelen-aan-een-android-apparaat

 

Comments