Hoe stel ik uitbetalingen voor inzamelingsacties in op Facebook?

Comments · 127 Views

Neem contact op met de klantenservice van Facebook Nederland en ontvang de helpdesk voor het oplossen van problemen met uw Facebook-account via Telfoonummer + 31-233690280.

Facebook is een buitengewone sociale netwerksite die zijn leden verschillende tools en diensten biedt, waaronder de mogelijkheid om inzamelingsacties voor bepaalde groepen te organiseren. Als een gebruiker een inzamelingsactie heeft opgezet, kun je helpen door betalingen naar de bankrekening van de gebruiker in te stellen, zodat ze het geld kunnen krijgen dat ze op Facebook hebben verdiend. Als de maker van de inzamelingsactie geen bankrekening heeft, worden alle donaties na 90 dagen teruggestort aan de gebruikers, waardoor het van cruciaal belang is om deze vergoedingen in te stellen.

Als je wilt weten hoe je deze beloningen voor inzamelingsacties op je Facebook-pagina kunt configureren, bekijk dan dit bericht van Facebook Klantenservice.

Stappen om uitbetalingen voor inzamelingsacties op Facebook in te stellen

  1. Klik in de linkerbalk van uw Facebook-nieuwsstream op de optie FUNDRAISERS.
  2. Kies nu onder de optie BEHEREN de inzamelingsactie waarvoor u betalingen wilt plannen.
  3. Selecteer nu onder de titel van de inzamelingsactie de optie MEER.
  4. Klik op de optie BETALINGEN INSTELLEN.
  5. Voer uw persoonlijke gegevens en bankgegevens in.
  6. Bevestig de informatie en klik op OK om de procedure te voltooien.

Opmerking: alleen bankrekeningen in bepaalde landen of gebieden kunnen worden gebruikt om een ​​uitbetaling van een inzamelingsactie te ontvangen. Controleer daarom of u op een van deze in aanmerking komende locaties woont en of uw bankrekening beschikbaar is.

 

Volg deze procedures om uw geautoriseerde bankrekening te verifiëren:

  1. Ga naar facebook.com/settings?tab=payments en klik op Payments.
  2. U kunt nu HIER uw BETAALGESCHIEDENIS bekijken.
  3. Klik nu in dit venster op ACCOUNTINSTELLINGEN, naast de optie BETAALGESCHIEDENIS.
  4. Hier kunt u creditcards toevoegen en de kaarten beheren die u al heeft toegevoegd.

Opmerking: als je al een inzamelingsactie hebt gestart, kun je de eerder gebruikte betalingsgegevens verifiëren of een nieuwe inzamelingsactie maken met een geldige bankrekening.

Houd er rekening mee dat het ongeveer zes dagen duurt om uw donaties te verwerken nadat ze zijn ontvangen; er kunnen extra dagen nodig zijn voordat de betalingen op uw bankrekening verschijnen.

Als u meer informatie nodig heeft over uw betalingen of de timing van uw betalingen, neem dan onmiddellijk contact met ons op via telefoon, e-mail of chat en ontvang de onmiddellijke hulp die u nodig heeft. Bellen facebook Klantenservice op elk moment voor snelle ondersteuning.

Bronlink:https://gole.life/blogs/54229/Hoe-stel-ik-uitbetalingen-voor-inzamelingsacties-in-op-Facebook

Comments