Hoe los je Facebook-aanmeldingsproblemen op met Facebook?

Comments · 139 Views

Neem contact op met de klantenservice van Facebook Nederland en ontvang de helpdesk voor het oplossen van problemen met uw Facebook-account via Telfoonummer + 31-233690280.

In de wereld van vandaag is Facebook de meest gebruikte tool voor sociale netwerken om onderweg in contact te blijven met vrienden, familie en collega's. Met uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer kunt u zich eenvoudig aanmelden voor een Facebook-account. Hoewel het gebruik van uw mobiele telefoon om u aan te melden voor een Facebook-account een eenvoudig proces is dat meestal probleemloos is, zijn er gevallen waarin u dit niet kunt doen vanwege kleine fouten of storingen.

Als je vragen hebt over het aanmaken van een Facebook-account met een mobiel nummer, kun je direct hulp krijgen door contact op te nemen met ons team, dus bellen met Facebook Klantenservice

Als je problemen ondervindt bij het aanmelden bij Facebook met je mobiele telefoon, probeer dan de onderstaande stappen om het meteen weer aan de praat te krijgen.

Stappen om Facebook-aanmeldingsproblemen op te lossen met Facebook?

  1. Bevestig dat u uw mobiele telefoonnummer van de juiste nummers hebt voorzien.
  2. De landcode moet vóór het mobiele nummer worden opgegeven als u het bericht 'Mobiele nummer niet herkend' tegenkomt.
  3. Als u een melding ontvangt waarin staat dat er al een account bestaat met het nummer, wacht dan een paar dagen voordat u probeert een nieuw account te registreren.
  4. Verwijder je nummer van je Facebook-account als je er al een hebt en probeer het opnieuw.
  5. Overweeg om in plaats daarvan een ander mobiel nummer te gebruiken om u aan te melden voor een Facebook-account.
  6. Open vervolgens de Facebook-pagina opnieuw en geef het nog een kans.
  7. Wis de caches en cookies als ze zijn verzameld en probeer de pagina opnieuw.
  8. Het is mogelijk dat serverstoringen de oorzaak zijn van uw problemen, dus probeer het binnen 24 uur nog een keer.
  9. In plaats van een nieuw wachtwoord te genereren, kunt u, als u al een account op uw mobiele apparaat heeft aangemaakt, gewoon het oude opnieuw instellen.

Heb je een vraag over de Facebook-aanmeldprocedure zelf? Als je vragen hebt over je Facebook-account, kun je snel hulp krijgen door rechtstreeks contact op te nemen met Facebook Klantenservice. Als onderdeel van het inschrijvingsproces helpen we je bij eventuele problemen. Je kunt contact opnemen met onze Facebook-ondersteuningsmedewerkers via telefoon, e-mail of livechat als je nog andere problemen hebt met Facebook.

Bronlink:https://technowamsterdams.mystrikingly.com/blog/hoe-los-je-facebook-aanmeldingsproblemen-op-met-facebook

 

Comments