HOE KAN IK DE GRATIS PROEFVERSIE VAN AVG ANTIVIRUS AUTOMATISCH BIJWERKEN?

Comments · 299 Views

AVG is's werelds populairste antivirusbedrijf. Computersystemen worden beschermd tegen cyberdreigingen met AVG-beveiligingssoftware.

VERZICHT

AVG is's werelds populairste antivirusbedrijf. Computersystemen worden beschermd tegen cyberdreigingen met AVG-beveiligingssoftware. Het AVG-antivirusprogramma wordt geleverd met een reeks automatische, geavanceerde tools die alle vormen van malware en virussen van uw computer detecteren en verwijderen. AVG antivirus controleert het hele systeem en waarschuwt de gebruiker als het beschadigde of schadelijke bestanden ontdekt waardoor het apparaat niet goed meer werkt. Het scannen van uw apparaat op schadelijke software met AVG Antivirus Free is mogelijk niet voldoende om de gegevens van uw bedrijf te beschermen.

Om te garanderen dat AVG de meest recente beveiligingsrisico's kan detecteren en elimineren, moet u het programma voortdurend bijwerken en de meest recente virusdefinities aanschaffen. Hoewel u de toepassing handmatig kunt upgraden, beschikt AVG Free Antivirus over functies voor automatisch bijwerken waarmee u het programma vooraf kunt instellen om nieuwe updates en de meest recente virusclassificaties regelmatig te downloaden.

Als u de methode bent gaan leren, kunt u deskundig advies krijgen van technische experts van Contact met AVG Nederlans  over het gebruik van de functie, of u kunt de functie snel gebruiken door de stappen te volgen die in het volgende artikel worden beschreven:

 

VOLG DE ONDERSTAANDE STAPPEN OM UW GRATIS PROEFVERSIE VAN AVG ANTIVIRUS AUTO-UPDATE TE WERKEN

 

  1. Start op uw pc AVG Antivirus-software.
  2. Start het vak Geavanceerde instellingen door op "Opties" te klikken en "Geavanceerde instellingen" te selecteren.
  3. Om de Schema-instellingen te bekijken, klikt u op het tabblad "+" naast Schema's.
  4. Om het venster Schema voor deze configuratie te zien, gaat u naar Schema's en klikt u op "Definities Update Schema".
  5. Voer de periode in waarvan u wilt dat de automatische updater elke dag wordt uitgevoerd door het selectievakje "Deze taak inschakelen" aan te vinken.
  6. Om een ​​schema in te stellen waarin u wilt dat de upgrade wordt uitgevoerd, gebruikt u de knoppen omhoog en omlaag in het eerste vak Tijd in het vak "Uitvoeren op een specifiek tijdsinterval".
  7. Klik in het aanmeldingsvenster in Windows op "Toepassen" en vervolgens op "Ja".
  8. Om de taak af te ronden, gaat u terug naar Planning en klikt u op "Programma-updateschema".

 

HET LAATSTE WOORD

Het klantenserviceteam van AVG helpt gebruikers bij het oplossen van problemen die zich voordoen bij het gebruik van de diensten van het bedrijf. Gebruikers kunnen communiceren met de AVG-helpdesk via AVG-ondersteuningskanalen zoals AVG Bellen Nederland.

Comments