Hoe verberg ik mijn contactgegevens voor Facebook?

Comments · 84 Views

Facebook is een sociale netwerksite die wereldwijd door miljarden mensen wordt gebruikt, sommigen gebruiken het voor persoonlijk gebruik en sommigen voor professionele doeleinden. Maar op de een of andere manier kunt u problemen tegenkomen, zoals uw account wordt geblokkeerd of op de een o

Facebook is gemaakt met het primaire doel om mensen te verenigen door een medium te bieden waarmee ze onmiddellijk met elkaar in contact kunnen komen. Zodra u zich aanmeldt voor een Facebook-account, wordt u gevraagd om contactgegevens zoals uw telefoonnummer en e-mailadres op te geven. Deze machine wordt opgeslagen op een Facebook-account en is mogelijk zichtbaar voor een ander account op Facebook.

Bellen Facebook Klantenservice als je hulp nodig hebt bij het snel toevoegen van contactgegevens aan je Facebook-account.

Om te voorkomen dat andere Facebook-accounts contact met u opnemen via deze methode, voor instructies om ervoor te zorgen dat niemand anders uw contactgegevens op het sociale netwerk kan zien.

Stappen om mijn contactgegevens voor Facebook te verbergen

Log op een computer in op uw Facebook-account.
1. Klik op de PROFILE PICTURE-knop in de rechterbovenhoek om toegang te krijgen tot uw profielfoto.
2. Klik vervolgens op het vak DETAILS BEWERKEN onder het INTRO-gedeelte van uw Facebook-profiel aan de linkerkant.
3. Klik op de AUDIENCE SELECTOR aan de rechterkant om de informatie die wordt weergegeven in een pop-upvenster weer te geven of te verbergen.
4. BEHEER UPDATE VAN UW INFORMATIE bevindt zich in de linkerbenedenhoek van het venster als u uw contactgegevens niet ziet.
5. Om de informatie die je hebt geselecteerd te verbergen, kies je ALLEEN MIJ uit het PUBLIEKSELECTIE-menu dat rechts van de informatie verschijnt die je wilt verbergen.

Een mobiele telefoon-app voor Facebook:
1. Open de Facebook-app op je telefoon en log in met je Facebook-accountgegevens.
2. Selecteer je NAAM door op het symbool van de drie op elkaar gestapelde lijnen in de rechterbovenhoek te tikken.
3. Als uw profiel al open is, drukt u op het gedeelte ZIE UW OVER INFO om uw persoonlijke gegevens te bekijken.
4. Druk in het gedeelte Contactinfo op de optie BEWERKEN met het PEN-symbool en kies dan ALLEEN MIJ voor het vervolgkeuzemenu voor het publiek dat verschijnt.

Neem gerust contact op met ons wereldberoemde team van Facebook-specialisten als je vragen of opmerkingen hebt over je account. U kunt vertrouwen op onze Facebook-ondersteuning voor snelle en eenvoudige antwoorden op al uw Facebook-gerelateerde zorgen, dus bel ons nu op onze Facebook Klantenservice telefoonnummer.

Comments