Hoe krijg je snel een Amazon Prime-lidmaatschap?

Comments · 728 Views

Amazon prime is een van de meest gebruikte platforms geworden om tv-programma's en films over de hele wereld te bekijken.

Amazon prime is een van de meest gebruikte platforms geworden om tv-programma's en films over de hele wereld te bekijken. Amazon prime stelt je niet alleen in staat om spannende shows en films te kijken, maar biedt je ook levering binnen één dag en andere extra winkelvoordelen. Naast het verlenen van toegang tot Prime Day-aanbiedingen, heeft Amazon veel functies bedacht om consumenten aan te trekken zich aan te melden voor zijn Prime-lidmaatschap. Deze omvatten toegang tot Amazon-muziek.

Het verkrijgen van het Amazon Prime-lidmaatschap is een zeer voordelige deal voor u vanwege de vele voordelen die het biedt. Als je besloten hebt om het Amazon prime-lidmaatschap te kopen, volg dan de onderstaande stappen van Amazon Bellen-klantenservice en schaf het lidmaatschap voor Amazon prime snel aan.

Stappen om snel een Amazon Prime-lidmaatschap te krijgen

 1. Bezoek https://www.amazon.com/amazonprime met een webbrowser die compatibel is met Amazon.
 2. Klik op de optie "Aanvullende abonnementen bekijken" op het scherm om alle beschikbare abonnementen voor Amazon prime te bekijken.
 3. Het basispakket is $ 12,99 per maand of $ 119 per jaar, wat neerkomt op iets minder dan $ 10 per maand.
 4. Je kunt je ook alleen aanmelden voor Prime Video voor $ 8,99 per maand, maar dan loop je Prime Day mis.
 5. Als u een student bent, klikt u op "Bent u een student?" link om u aan te melden voor Prime Student. Je krijgt een gratis proefabonnement van zes maanden, daarna betaal je slechts $ 6,49 per maand.
 6. U kunt ook voor minder deelnemen als u overheidssteun ontvangt of een Electronic Benefits Transfer (EBT)-kaart gebruikt: $ 5,99 per maand.
 7. Zodra je de gewenste optie hebt gekozen om een ​​Amazon Prime-abonnement te krijgen, tik je erop.
 8. Op het volgende scherm wordt u gevraagd om de inloggegevens van uw Amazon-account in te voeren
 9. Als je een nieuw Amazon-lid bent, maak dan een nieuw account aan, vul anders je Amazon-inloggegevens in
 10. Vul de betalingsgegevens in om het Amazon Prime-abonnement te kopen.
 11. Zodra de betaling is voltooid, wordt uw Amazon Prime-account onmiddellijk ingeschakeld.

We hopen dat het stappenhaar je heeft kunnen helpen het Amazon Prime-lidmaatschap voor je Amazon-account te wijzigen. Als je geen Amazon Prime-lidmaatschap kon krijgen en in plaats daarvan een foutcode ontving, dan is Bellen Amazon Nederland ondersteuning voor snelle hulp. Op Amazon zullen ondersteuningsmedewerkers de oorzaak van uw probleem vinden en dit onmiddellijk oplossen.

 

Lees ook deze blog: Stappen voor probleemoplossing om problemen met Amazon-schijven op te lossen

 
Comments