Hoe een Amazon Prime-account te herstellen?

Comments · 200 Views

Amazon prime is een van de meest populaire OTT geworden die honderden shows en films aan klanten biedt.

Amazon prime is een van de meest populaire OTT geworden die honderden shows en films aan klanten biedt. Je hebt eenvoudig toegang tot een aantal films via de Amazon Pro-app prime en kunt ze bekijken met je vrienden en familie. Amazon prime heeft ons letterlijk zoveel tv-programma's en films gegeven om vanuit onze vingertoppen te bekijken. Dit is de reden waarom het erg frustrerend is om het wachtwoord van je Amazon Prime-account te vergeten. Als u het Amazon Prime-wachtwoord bent vergeten, kunt u dit herstellen via bepaalde herstelmethoden die in dit artikel worden uitgelegd. Raadpleeg de hier genoemde stappen om een Amazon Prime-account waarvan u het wachtwoord bent vergeten zorgvuldig te herstellen. U kunt ook de onderstaande stappen gebruiken voor het geval iemand anders toegang heeft tot uw Amazon Prime-account en het wachtwoord ervoor wijzigt.

Contact Amazon Klantenservice om een vraag te stellen of om onmiddellijk hulp te krijgen met betrekking tot eventuele Amazon-foutcodes.

Volg de onderstaande stappen als u uw Amazon-account nu wilt herstellen.

Stappen om een Amazon Prime-account te herstellen

  • Open de officiële Amazon-website en navigeer vervolgens naar het gedeelte Amazon Prime-instellingen, waar u de optie 'Wachtwoordhulp' vindt.
  • Voer desgevraagd het e-mailadres of mobiele telefoonnummer van uw Amazon-account in, afhankelijk van wat u het handigst vindt.
  • Als u klaar bent, klikt u op Doorgaan. Amazon stuurt je een e-mail of sms (afhankelijk van de verificatieoptie die je hebt geselecteerd) met een eenmalig wachtwoord (OTP) om je verzoek te bevestigen en de transactie te voltooien.
  • Voer het eenmalige wachtwoord (OTP) in dat u heeft ontvangen en klik op de optie 'Doorgaan' om verder te gaan.
  • Selecteer 'Maak een nieuw wachtwoord aan' in het vervolgkeuzemenu.
  • U heeft de mogelijkheid om uw wachtwoord te wijzigen in wat u maar wilt.

Bellen Amazon Nederland als u uw Amazon-account niet kunt herstellen en vastloopt bij een van de bovengenoemde stappen. Onze Amazon-ondersteuningsmedewerkers helpen je binnen een paar minuten je Amazon-account te herstellen. Het is een missie om u de beste klantenservice te bieden voor alle Amazon-gerelateerde services, dus neem contact op met dat Amazon-ondersteuningsteam om nu te bellen, e-mailen of chatten.

Originele bron: Hoe een Amazon Prime-account te herstellen?

Comments