Paranna sidettäsi kollegojesi kanssa aMazed Gamesin avulla

Comments · 177 Views

Aloita aMazed Gamesin pelaaminen, sillä ne ovat yksi Helsingin parhaista tekemistä. Tämä on erinomainen tapa paeta päivittäistä väsyttävää elämääsi ja pitää hauskaa silloin tällöin. Itse asiassa aMazed-pakohuoneesta tulee yksi suosikkikohteistasi. Harkitse niitä virkisty

Aloita aMazed Gamesin pelaaminen, sillä ne ovat yksi Helsingin parhaista tekemistä. Tämä on erinomainen tapa paeta päivittäistä väsyttävää elämääsi ja pitää hauskaa silloin tällöin. Itse asiassa aMazed-pakohuoneesta tulee yksi suosikkikohteistasi. Harkitse niitä virkistyspäivä Helsinki  ja sinulla on varmasti hauskaa.

On syytä mainita, että aMazed Games on kolme vuotta vanha pakohuoneyritys. Nyt aMazed Games on loistava vaihtoehto, joka kasvaa päivä päivältä. Monet heidän asiakkaistaan ​​ovat janoisia tietääkseen kaiken, mitä pakohuoneissa tapahtuu. Katsotaanpa mielenkiintoisia pelejä, joihin voit nauttia.

UTOKAISET ASIAT

Kuvittele, että pelissä on tärkeä esine, jota ei huomata 75 % ajasta. Joinakin päivinä yksi joukkue löytää sen helposti ja toiset tekevät samoin. On kuitenkin myös mahdollista, että esine voi näyttää käytetymmältä, jolloin se on helpompi löytää. Joka tapauksessa jonkin ajan kuluttua tämä esine voi palata "näkymättömäksi". Pysyykö tämä samana pelin jälkeen? Syystä riippumatta, se on todella outo yhteensattuma.

SHERLOCK HOLMES PALVELUKSESI

Kun joku alkaa pelata Escape room -peliä, hän keskittyy peliin ja unohtaa todellisuuden. Hän pyrkii saavuttamaan tavoitteensa, joka on pakeneminen. Hyvin usein pelaajat haluavat ottaa arvokkaat tavaransa, kuten käsilaukut, mukaansa pelihuoneeseen. Pelaaessaan pelaajat yrittävät "löytää" toistensa laukut. Pelin jälkeen pelaajat nauravat paljon, kun he tajuavat käyneensä läpi muiden henkilökohtaisia ​​tavaroita.

RAKKAUS ON HUONEESSA

Pakohuoneet ovat suosittu vaihtoehto, ja monet ihmiset viettävät täällä yhä tärkeämpiä hetkiä.

Viimeisen ratkaisun sijaan aMazed Gamesin Double Agent X -huoneen laatikkoon on piilotettu rengas. Tärkeällä hetkellä laitoimme Haloo Helsingin "Beibin" jännittävän agenttimusiikin sijaan, ja pari kihlautui viiden todella iloisen peliohjaajan itkien valvomossa.

"HÄTÄTILANNE

Tämä tilanne on tuttu monelle pakohuoneyritykselle. Asiakas on niin sisällä pelin tarinassa, että raja todellisuuden ja pakohuoneen tarinan välillä hämärtyy. Pankkiryöstöhuoneessamme on matkapuhelin. Kerran pelatessaan pelaaja soitti hätänumeroon 112 ja kysyi hätäkeskuksen henkilökunnalta neuvoja, mitä tehdä, jos pankki on juuri ryöstetty ja poliisi saapuu. Pelaaja luuli, että se on peli, ja jopa sen numeron järjestää peliin kuuluva aMazed Games -tiimi. Onneksi pelinjohtaja tuli nopeasti. Muista vain, että vaikka puhelimessasi ei olisi SIM-korttia, voit silti soittaa yleiseen hätänumeroon, joka on todellinen.

Miksi valita aMazed Games

Amazed.fi tarjoaa sinulle parhaita aktiviteetteja, joista tulet varmasti nauttimaan.Varten virkistyspäivä Helsinki , älä etsi enää ja varmista, että sinulla on hauskaa. Jos haluat saada jännittävän kokemuksen, luota Amazediin. fi. Täältä löydät itsellesi ja tiimillesi sopivimman huoneen. Nämä pelit sopivat myös erinomaisesti team building Helsinki. Yleensä ihmiset tekevät työtä eivätkä omista aikaa vapaa-aikaan. Tämän seurauksena he eivät pääse lähemmäksi kenen kanssa he työskentelevät. Valitse Amazed.fi team building Helsinki ja voit vahvistaa sidettäsi työtovereiden kanssa.

Comments