Manchester United-verdediger Maguire uitgeroepen tot Premier League

Comments · 47 Views

Manchester United-verdediger Maguire uitgeroepen tot Premier League

In november won Voetbaltenue kind Kopen alle drie de Premier League-wedstrijden en hield het de nul. Maguire stond op de shortlist voor de officiële kandidaat voor Speler van de Maand van november in de Premier League vanwege zijn uitstekende prestaties. De andere vijf kandidaten zijn Doku, Gordon, Sterling, Tavernier en Kaminsky.Binnenkort gaat de Europese wintertransferperiode open en ook de Premier League-gigant Manchester United is van plan een grootschalige spelersaanpassing door te voeren, wat betekent dat veel spelers die al vele jaren spelen nieuwe uitwegen zullen moeten vinden. Volgens de laatste onthulling van de Britse media "The Independent" is Manchester United begonnen met het actief verkopen van veel spelers. Zolang er geschikte aanbiedingen zijn, kunnen deze spelers Old Trafford verlaten en hun carrière bij Manchester United beëindigen.Gezien de financiële situatie van beide clubs kan het voor hen moeilijk zijn om dure aanbiedingen te doen. Als Manchester United Sancho met succes wil verkopen, ben ik bang dat ze een verliesgevende transactie zullen moeten accepteren. Daarnaast krijgt Manchester United's lokale 'prins' Rashford de laatste tijd ook veel kritiek vanwege zijn negatieve houding op het veld. Veel fans roepen op tot de verkoop van de topscorer van vorig seizoen. Ten Hag heeft Rashford echter nog niet opgegeven en ondanks zijn slechte vorm dit seizoen heeft hij nog steeds een kans om zichzelf te bewijzen.
Op de door bondscoach Ten Hag opgestelde zuiveringslijst staan ​​Kopen voetbaltenues online's absolute steunpilaren Casemiro, Varane en Sancho. Afgelopen zomer introduceerde Manchester United Casemiro voor een prijs van maximaal 70 miljoen euro.De Braziliaans international groeide na een korte aanpassingsperiode al snel uit tot de kern van de ploeg. Namens het team scoorde hij 7 doelpunten en gaf 6 assists in 51 wedstrijden. Dankzij de uitstekende prestaties van Casemiro behoorde Manchester United met succes tot de top vier en won het een ticket voor de Champions League.Casemiro liep dit seizoen echter meerdere blessures op en miste veel wedstrijden. Na zijn terugkeer van een blessure keerden zijn prestaties niet terug naar zijn topvorm. Volgens statistieken van de buitenlandse media behaalde Manchester United in de acht competitiewedstrijden die Casemiro begon een record van vier overwinningen en vier verliespartijen, terwijl Manchester United in de wedstrijden waarin hij afwezig was een record van vijf overwinningen en twee verliespartijen behaalde. Het lijkt erop dat Manchester United beter presteerde zonder Casemiro. Misschien op basis hiervan heeft Manchester United besloten om Casemiro, die net een jaar lid is, op de verkooplijst te zetten.Centrale verdediger Maguire, die ooit op het punt stond de ploeg te verlaten, herwon het vertrouwen van Ten Hag met zijn ijverige training en serieuze en positieve instelling. In de opstelling van Manchester United heeft Maguire zijn hoofdpositie herwonnen. Er wordt aangenomen dat het onwaarschijnlijk is dat Manchester United-fans de grap van het "omdraaien van een vliegdekschip" nog lange tijd zullen noemen.
De situatie van Varane is vergelijkbaar met die van Casemiro: Voetbalshirts Sale Nederland hij kwam ook voor een hoge prijs over van Real Madrid naar Manchester United, maar verloor door een blessure zijn hoofdpositie. Om deelname aan de Europa Cup van volgend jaar zeker te stellen, is Varane niet bereid tijd te verspillen op de bank, dus een transfer is zijn potentiële optie geworden. Wat Sancho betreft: de ooit spraakmakende ster van Manchester United zit al bijna drie maanden op de bank nadat hij Ten Hag publiekelijk had bekritiseerd op sociale media.Toch toonde hij geen tekenen van berouw en leek hij boos te zijn dat Ten Hag Manchester United eerder zou verlaten dan hij. Maar nu Ten Hag de ploeg leidde naar de nederlaag tegen Chelsea, kunnen de verwachtingen van Sancho de bodem in worden geslagen. In ieder geval voordat de winterse transferperiode aanbreekt, is het onwaarschijnlijk dat Ten Hag opnieuw zal worden ontslagen. Daarom is het misschien alleen Sancho die uiteindelijk vertrekt. Naar verluidt hebben Sancho's voormalige club Borussia Dortmund en Serie A-grootmacht Juventus interesse getoond in het contracteren van de Engelse international.

Comments