Fem af de bedste kampe mellem Arsenal og Manchester City

Comments · 88 Views

I sidste sæson var Arsenal Citys nærmeste udfordrer i Premier League-titelræset og førte ligaen i store dele af sæsonen, Erling Haaland Fodboldtrøjer børn før de vaklede i opløbet. Mikel Artetas hold, der igen ligger i toppen af ligaen, vil være opsatte på at sende et statement med en sejr på Etihad denne weekend.Forud for opgøret har vi mindet om fem af de mest mindeværdige kampe mellem holdene i Premier League-æraen.Arsenal gav Manchester City en hård lærestreg, da de forsvarende mestre gik amok på Maine Road i 2002/03-sæsonen.The Gunners havde vundet en national double under Arsene Wenger den foregående sæson og fejede Kevin Keegans hold til side, som vendte tilbage til Premier League efter oprykning.Dennis Bergkamp åbnede scoringen efter fire minutter, da mestrene tog en tidlig føring, som blev firedoblet inden for de første 19 minutter. Robert Pires og den uimodståelige Thierry Henry gjorde det til tre efter 15 minutter, før Sol Campbell kom ind i kampen med et fjerde mål fire minutter senere.
Patrick Vieira tilføjede et femte mål efter pausen, og et sent mål fra den tidligere Arsenal-angriber Nicolas Anelka var en ringe trøst for The Citizens."Man kigger på sig selv og spørger, om det virkelig sker," sagde City-forsvareren Steve Howey ved fuld tid."Når de spiller på den måde, kan man bare ikke stoppe dem. Det er forfærdeligt. Der kommer spillere mod dig fra alle retninger. Du stopper Henry, og så er der Pires. Eller Bergkamp. Eller Wiltord. Du kan stoppe en eller to, men du kan ikke stoppe dem alle."Emmanuel Adebayor begyndte et provokerende løb over hele banen for at tirre de medrejsende Arsenal-tilhængere, efter at han havde scoret mod sit tidligere hold i Manchester Citys 4-2-sejr på Etihad.Den togolesiske angriber havde forladt Arsenal i løbet af sommeren for at skrive under med City, og han nød at gøre en forskel, da hans nye hold slog hans gamle arbejdsgivere i en gyser.
Robin van Persie havde udlignet Micah Richards' føringsmål for hjemmeholdet, Billige Fodboldtrøjer The Citizens tog kontrol over kampen med tre mål på 11 minutter i anden halvleg. Craig Bellamy scorede det andet mål, før Adebayor fik sit store øjeblik, da han headede et indlæg fra Shaun Wright-Phillips i mål.Adebayor fik en advarsel for sin kontroversielle fejring, men han grinede sidst, da Wright-Phillips scorede det fjerde mål for hjemmeholdet. Tomas Rosicky reducerede for Arsenal til sidst, men det var de storsatsende Blues, der åbnede sæsonen med den fjerde ligasejr i træk.Nordlondonerne ankom til Eastlands med selvtillid og en smal føring i toppen af tabellen, men vendte tilbage til hovedstaden med et stort nederlag efter en gyser med ni mål. Arsenal udlignede Sergio Agueros tidlige mål ved Theo Walcott, men Alvaro Negredo bragte City foran igen før pausen.Fernandinho udbyggede føringen med sit første mål for Manchester City, før Walcott scorede sit andet mål og bragte The Gunners tilbage i kampen. Manuel Pellegrinis City var dog et hold med stor ildkraft, og mål fra David Silva og endnu et fra Fernandinho bragte de målfarlige værter foran 5-2.