Hoe verwijder ik snel een app die aan mijn Facebook-account is gekoppeld?

Comments · 212 Views

Facebook is een prachtig platform dat over de hele wereld populair is vanwege de verschillende functies die het zijn gebruikers biedt. Honderden Facebook-geregistreerde accountgebruikers kiezen ervoor om via Facebook in te loggen op apps.

Facebook is een prachtig platform dat over de hele wereld populair is vanwege de verschillende functies die het zijn gebruikers biedt. Honderden Facebook-geregistreerde accountgebruikers kiezen ervoor om via Facebook in te loggen op apps. Hierdoor kunnen ze wat extra tijd besparen bij het aanmaken van nieuwe accounts voor alle apps en websites. U hoeft geen inloggegevens voor verschillende accounts te onthouden, u hebt alleen uw Facebook-inloggegevens nodig. Veel apps bieden gebruikers de mogelijkheid om in te loggen via Facebook, dit is een snelle manier om toegang te krijgen tot een app terwijl je deze aan je Facebook-account koppelt.

Er is geen limiet aan het aantal apps dat u wilt verbinden en koppelen aan uw Facebook-account. Je kunt eenvoudig inloggen en zelfs een app verwijderen die je eerder aan Facebook hebt gekoppeld. De meesten van ons gebruiken onze Facebook-accounts om in te loggen op een platform of app voor probleemloze diensten, maar het aanmaken van een account via Facebook kan soms problematisch zijn.

Wanneer je een account aanmaakt op een app of platform via Facebook, is de enige manier om dat account te verwijderen via Facebook. Dit kan voor weinig Facebook-gebruikers problematisch zijn, omdat ze niet weten dat dit kan. In dit artikel van Bellen facebook Nummer bieden we je een manier om een app te ontkoppelen die aan je Facebook-account is gekoppeld.

Opmerking: zodra je een app loskoppelt van Facebook, worden je account en de geschiedenis ervan permanent verwijderd en moet je opnieuw een nieuw account maken.

Stappen om een app die aan mijn Facebook-account is gekoppeld snel te verwijderen

  1. Ga naar de Facebook-aanmeldingspagina en meld u aan bij uw Facebook via een webbrowser op een computer.
  2. Open de Facebook-instellingenpagina door op het pijlpictogram in de rechterbovenhoek te klikken.
  3. Selecteer INSTELLINGEN EN PRIVACY en klik vervolgens op de optie INSTELLINGEN.
  4. Selecteer het vak APPS EN WEBSITES aan de linkerkant en klik op het vak MEER BEKIJKEN.
  5. Zoek de app die aan Facebook is gekoppeld en die u wilt verwijderen, en klik vervolgens op VERWIJDEREN.
  6. Klik op JA wanneer u wordt gevraagd om de gekoppelde app van Facebook te verwijderen.

Als je problemen ondervindt bij het verwijderen van een app die aan Facebook is gekoppeld, neem dan nu contact met ons op via ons Facebook-ondersteuningscentrum. Facebook Bellen of een snelle chat hebben met onze Facebook-agenten voor directe ondersteuning, we zullen al uw vragen binnen korte tijd oplossen.

 Also learn for Klantenservice  https://contactklantenservicenummernl.com/facebook 

Lees ook deze blog: Hoe schakel ik continu uploaden van contacten in de Facebook-app in?

Comments