Hoe verstuur je automatische ‘out-of-office’ antwoorden vanuit Hotmail?

Comments · 77 Views

Hotmail is een van de meest gebruikte e-maildiensten ter wereld. Als u uw wachtwoord niet meer weet en toegang wilt tot uw account, bent u hier aan het juiste adres. Hotmail Klantenservice nederland helpt u bij eventuele problemen. Een expert van wereldklasse zal u begeleiden en eventuele

Als je op vakantie bent, let je eigenlijk niet zo op het beantwoorden van de zakelijke mails die je Hotmail-inbox verdringen. Maar deze e-mails kunnen automatisch worden afgeroepen zonder dat u veel meer hoeft te doen dan een automatisch antwoord in uw hotmail in te stellen. Deze functie van hotmail stuurt een automatische e-mail om mensen te laten weten dat je een paar dagen niet beschikbaar bent. Volg de onderstaande procedure om deze functie in te schakelen:


• Ga naar Bestand en klik vervolgens op Automatische antwoorden.
• Klik in het vak Automatische afhankelijkheden op Automatische antwoorden verzenden. U kunt een datumbereik instellen voor uw antwoorden. Het automatische antwoord wordt automatisch uitgeschakeld na de gewenste datum.
• Ga naar het tabblad Inside My Organization; voer het antwoord in dat je wilt dat je vrienden zien als je weg bent.
• Druk op de OK-toets om de wijzigingen in de instellingen op te slaan.
Hoe automatische afwezigheidsantwoorden uitschakelen?
• Een bericht onder een lint is zichtbaar wanneer het automatische antwoord is ingeschakeld. Als u deze automatische afwezigheidsantwoorden niet wilt, kunt u ze op elk moment uitschakelen wanneer u beschikbaar bent. Om deze functie uit te schakelen, drukt u gewoon op de uitschakelknop.
• De data van uw automatische antwoord kunnen ook worden gewijzigd. Ga naar Extra Afwezigheidsassistent en schakel het selectievakje Automatische antwoorden bij afwezigheid verzenden uit.
Nu zullen uw vrienden zich ervan bewust worden dat u weg bent zonder dat u ze hoeft te antwoorden. Het proces is eenvoudig. Als u echter op elk moment meer hulp nodig heeft, belt u ons gratis Hotmail Bellen ……………………… en praat u met de teams van experts. Hier heeft het team elke oplossing voor alle problemen. Om een ​​gratis sessie live chatten te doen, bezoek onze website en begin ermee.

Comments